Kratos Merger Management

Copyright en Disclaimer

Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de informatie is niet toegestaan.

Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Kratos Merger Management is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website

Kratos Merger Management is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Kratos Merger Management. Kratos Merger Management is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Kratos Merger Management zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Website Design & Concept

Webdesign - Grafische vormgeving - Online Marketing
Leeuwetand 123
1141 KW Monnickendam
0299-687791
0653-353015

www.all4design.nl
info@all4design.nl

KRATOS
Merger Management
Copyright
Mocht u andere vragen hebben,
neem gerust contact met ons op.