Kratos Merger Management

Onze aanpak

De juiste optelsom voor iedere bedrijfspuzzelEen verandering is wat KRATOS betreft niet zomaar een optelsom van projecten en programma’s.

KRATOS werkt vanuit de gedachte dat ieder aspect in een change of control een eigen aanpak vereist. Onze manier van werken wordt dan ook gekenmerkt door onze betrokkenheid. Ieder traject dat wij ingaan pakken we aan alsof het ons eigen bedrijf is. We zetten ons samen met u voor 100% in, om het traject tot een goed einde te brengen.

Ons statement is dat een verandering juist leuk moet zijn.

Vier managementassen

Wij onderscheiden in iedere organisatie vier managementassen: mensen, culturen, processen en systemen. Deze vier managementassen brengen we eerst in kaart. Waarbij uiteraard de interactie tussen die vier kwadranten niet wordt vergeten.

Mensen
Een verandertraject is geslaagd als de verandering het persoonlijke succes van de medewerkers wordt. Wij schakelen uw medewerkers in bij de verschillende facetten van het proces. Zo wordt betrokkenheid en motivatie gecreëerd en wordt de reeds aanwezige kennis optimaal benut.

Culturen
Een ander facet is het onderkennen van de verschillende culturen binnen uw bedrijf. De verandering moet initieel passen bij de huidige cultuur. Iedere verandering moet geleidelijk worden doorgevoerd om de betrokkenheid en de kans van slagen te vergroten.

Processen
We gebruiken het inzicht in de businessprocessen om te bepalen wat de meeste effectieve oplossing is om het verandertraject tot een goed einde te brengen.

Systemen
ICT systemen zijn een integraal onderdeel van het verandertraject. De verwevenheid van systemen met de organisatie maken dat ze niet als uitgangspunt voor de oplossing mogen worden gezien.

De KRATOS manier van verandering
Betrokken & Leuk

Benieuwd wat onze aanpak voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.
Wij lichten het graag in een persoonlijk gesprek toe.