Kratos Merger Management

Trends in de logistieke keten

Volume in orderregels, grote operationele efficiëntie en “altijd op tijd”, zijn de kernwoorden om te komen tot en zo groot mogelijke marge in de logistieke keten. Uw organisatie maakt onderdeel uit van een keten, waarbij u zowel upstream als downstream leveranciers en klanten bedient. Uw operatie en uw ICT omgeving moeten daarbij goed op elkaar aansluiten.

Wat gebeurt er op het snijvlak van business en ICT in uw segment?

 • ICT continuïteit door standaardisatie en virtualisatie

  Geen 16 soorten werkplekken, 30 soorten printers en 8 merken handscanners omdat het zo gegroeid is. Een ICT back-end omgeving die flexibel op basis van business behoefte geschaald kan worden, zonder verlies van kwaliteit.

 • Standaard producten voor standaard processenCEVA aan het werk

  Gebruik van standaard modulen voor bedrijfsonderdelen die generiek zijn en maak of pas alleen daar aan waar het zeer specifiek is. De software van uw systemen is per slot een dure en noodzakelijke voorwaarde voor uw operatie.

 • Faciliteren van de klant van uw klanten om meer orderregels bij u te realiseren

  Door webtechnologie bent u in staat om:

  • Uw klanten en leveranciers efficiënt te bedienen

  • Uw klanten een gereedschap te geven, waarbij u als een spin in het web zit en profiteert van een groter volume orderregels

  Een model dat nog beter werkt als er geen licentiekosten voor dit gereedschap worden gerekend.

 • Schaalvergroting door acquisitie én integratie

  Ondanks of juist door het economische klimaat is groeien met een efficiënte integratie van ICT en business processen zeer actueel. Groeien van de operatie kan niet zonder beheersbare groei van ICT.

Deze voorbeelden zijn onderwerpen die in ieder strategisch ICT plan met passende prioriteit een plaats moeten hebben. Bent u benieuwd wat deze trends voor uw organisatie zouden kunnen betekenen, dan kan KRATOS ondersteuning bieden. In de vorm van workshops, opstellen ICT roadmap, organisatorische implementatie.
Met u en uw mensen worden de doelen, middelen en het plan opgesteld om uw voordelen binnen te halen.

LOGISTIEK en ICT
Inzicht in de keten, controle van de processen en levering op tijd

Benieuwd wat onze aanpak voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Wij lichten het graag in een persoonlijk gesprek toe.

 

Samengevat:
Standaardisatie ICT producten
Denk aan klant van uw klant
Acquisitie en integratie